Servicii

Producatorii utilajelor furnizate de noi recomanda inspectii periodice care se efectueaza urmarind specificatiile manualului de intretinere.Profesionalismul echipelor noastre de tehnicieni precum si garantia pieselor de origine sunt caracteristicile de baza ale firmei noastre.

 

Oferim service pentru utilaje de spalatorie, mentenanta pentru spalatorii, piese de schimb, reparatii cu piese originale pentru toata gama de aparate: Interpump, IPC, Karcher, UDOR, Portotecnica, Lavor, Kranzle, Nilfisk, CAT, Istobal, Ametek. pompe de inalta presiune, grupuri pompante, solutii ecologice, aspiratoare umed&uscat cu 1, 2, 3 motoare, nebulizatoare de 25l, 50l, 100.Executam instalatii apa, instalatii aer si electrice pentru spalatorii auto si vulcanizari.Acordam consultanta pe durata constructiei spalatoriei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 

 

 

Personal service national si Bucuresti :0724 897 885

Annovi reverberi, Hawk, Interpump, Comet, Leuco, Faip, Karcher, Bertolini, Udor, Generalpump, Soteco, Lavor, Wap, Portotehnica,Pratissoli, etc…